Bel: 0492 - 344624

Vastgoedrecht - bouwrecht

Onder bouwrecht vallen geschillen tussen aannemers en opdrachtgevers en tussen aannemers en onderaannemers

Meer informatie

Faillissementsrecht

Wanneer er sprake is van een dreigend faillissement bij uw eigen onderneming of bij een onderneming van wie u geld tegoed heeft.

Meer informatie

Ondernemersrecht

Onder dit rechtsgebied vallen zaken als bedrijfsovername, fusie, algemene voorwaarden, (koop)overeenkomsten, verzekeringen en incasso’s.

Meer informatie

Huurrecht

Onder huurrecht vallen geschillen tussen huurder en verhuurder, maar ook advies bij het aangaan van een huurovereenkomst en het opstellen van waterdichte huurovereenkomsten.

Meer informatie

Contractenrecht

Voor het opstellen van contracten, van eenvoudig tot zeer complex, maar ook voor bijstand wanneer er problemen zijn ontstaan uit niet deugdelijke contracten, verschil in interpretatie hiervan en anderszins.

Meer informatie

Arbeidsrecht

Bij een (dreigend) confict met uw medewerker(s) of ontslag, maar ook voor bijstand bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten: wat zijn de voor- en nadelen van bepaalde keuzes en wat zijn de gevolgen van uw beslissingen.

Meer informatie

Mediation

Bij mediation kiest u ervoor om samen met uw tegenpartij het conflict op te lossen. Dit gebeurt onder begeleiding van een mediator.

Meer informatie

Huisadvocaat

U kunt mij inhuren als huisadvocaat, waarbij we elk kwartaal een gesprek hebben waarin we diverse, door u gekozen onderwerpen bespreken.

Meer informatie

Contact

  • Bezoekadres
  • Sint Josephstraat 6
  • 5421 CR Gemert